Verzenden van uw bestelling:  Vandaag besteld is uiterlijk morgen verzonden!

Wij hanteren een levertijd van 1-2 werkdagen. 
Als u bijvoorbeeld op maandag een bestelling plaatst, heeft u deze uiterlijk woensdag in huis.
 Product(en) retourneren, hieronder leest u wat u moet doen.

Annulering / weigering 

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, is kosteloos. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien RGC Trading Company  al een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop niet in mindering worden gebracht, mits de verpakking ongeopend is.

 

Retourneren / afkoelperiode 

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6  van onze algemene voorwaarden.

 

Deels retourneren binnen 14 dagen afkoelperiode.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden dus in dat geval niet terugbetaald.

 

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan RGC Trading Company kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. 
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan RGC Trading Company heeft gedaan. Deze i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 
Eventueel al betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

 

Retouradres: 

RGC Trading Company
T.A.V. Retourafdeling 
Industrieweg 46B
2382 NW Zoeterwoude 

 

Het herroepingsrecht

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via  info@rgctrading.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6,95 zullen bedragen afhankelijk van uw vervoerdienst. Indien gewenst kunt u tegen een gereduceerd tarief ook een retourlabel bij onze klantenservice aanschaffen. Uitzonderingen retourneren


Uitsluiting van het herroepingsrecht geldt voor onderstaande producten:

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. die snel kunnen bederven of verouderen;
f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
g. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
h. vanwege hygiënische redenen zoals ondergoed, zwemkleding, sokken, erotiek producten en make-up artikelen. Twijfelt u over uw product? Neem dan contact op met de klantenservice.| Meer